Je krijgt ofwel één van onze assistentes aan de telefoon of een automatische telefoonbeantwoorder waarvan je verdere instructies ontvangt. Neem even de tijd om de meldtekst in zijn geheel af te luisteren.
Een spoedgeval is een situatie waarbij uitstel van behandeling kan leiden tot letsel.

  • uitgeslagen/gebroken tand
  • ongeval met aangezichtsletsel
  • nabloeding
  • kinderen jonger dan 12 met pijn.

Situaties 1 en 2 zijn de echt spoedeisende gevallen waarin tijd een belangrijke rol speelt. Zoek in deze gevallen binnen 15 minuten een tandarts. Je mag in een dergelijk geval iedere willekeurige tandarts benaderen.

Heeft u een pijnklacht ’s avonds na 17.00 uur, tijdens het weekend (vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur),tijdens de feestdagen en wij zijn niet aanwezig?  Dan kunt u contact opnemen met de Tandarts Spoed Praktijk bereikbaar op telefoonnummer 0900-8 27 64 56.

De TSP is gevestigd op het spoedplein naast het CWZ ziekenhuis, weg door Jonkerbos 106 Nijmegen.  Spoedbehandeling op de TSP kan uitsluitend via een telefonische afspraak. Er zijn geen spreekuren.

Houdt u er rekening mee dat alle behandelingen tijdens de dienst, overdag en ’s avonds, zowel bij de TSP als in de reguliere tandartspraktijk, contant afgerekend moeten worden.
Uitgeslagen tand

Tandarts spoed praktijk CWZ Nijmegen