Afspraken algemeen

Wolfskuilseweg 269
6542 AA Nijmegen
Tel: 024 204 50 50


In een moderne praktijk zoals tandartspraktijk de Oversteek worden  veel afspraken gemaakt. Onze assistentes gaan hier erg secuur mee om.

Om misverstanden te voorkomen krijg je daarom bij het maken van een afspraak aan de balie een afsprakenkaartje met een sticker erop. Op deze sticker staat de afspraak en de behandelaar geprint.

Dit is de meest betrouwbare methode om een goede afspraak te maken en daarom verzoeken we je zoveel mogelijk van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Een herinnering van uw afspraak kan via sms of email plaatsvinden indien u dit wenst én doorgeeft bij het maken van de afspraak. Dit moet u éénmalig aan  geven zodat wij dit in het systeem kunnen instellen.

Tip: Je kunt aan het einde van een bezoek de volgende periodieke controle alvast afspreken.

Een afspraak maken:

Dit kan op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur via telefoonnummer 024 204 50 50
Afspraken maken per E-mail is onwenselijk, vraagt u toch een afspraak in te plannen per E-mail plannen wij u in naar beste kunnen. Komt u de gekozen afspraak niet uit zult u alsnog telefonisch deze moeten laten verzetten.
 
Zonder bericht een afspraak niet nakomen
Het niet verschijnen op een afspraak zonder enig bericht kan in alle gevallen in rekening worden gebracht.
Als de afspraak minder dan twee werkdagen van te voren wordt afgezegd kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.